Cornel Folescu, deptutat PSD Mehedinți: Sunt dezamăgit de sugestia Ministrului Virgil Popescu!

***Cornel Folescu, deptutat PSD Mehedinți: Sunt dezamăgit de sugestia Ministrului Virgil Popescu!***
Scandalurile privind facturile uriașe atât la energia electrică cât și la gaze scot la iveală inepțiile ministrului Energiei Virgil Popescu, care făcut pe genunchi o legea liberalizării pe care nu o înțelege nimeni. La momentul respectiv, Popescu își argumentat propunerea legislativă ca fiind una foarte avantajoasă, care va scădea foarte mult facturile pentru consumatori, recomandând tuturor să își aleagă un nou distribuitor de energie electrică și gaze naturale.
De ce a făcut astfel de recomandări ministrul Virgil Popescu, ne pune pe gânduri! Orie e incapabil pentru o astfel de funcție, ,, căciula” fiind prea mare pentru el, ori are anumite avantaje din partea furnizorilor apăruți ca ciupercile în urma ploii!
Din aceste motive ( unul sau altul, sau chiar amândouă!), până și colegii liberali i-au atras atenția, recomandându-i premierului Ciucă să-l demită din funcție.
Deputatul PSD Mehedinți, Cornel Folescu, ca dealtfel foarte mulți parlamentari ai coaliției guvernamentale au luat atitudine și au făcut tot felul de declarații, atât de la tribuna Parlamentului cât și în mediul online. ,,(…)Vă recunosc că am fost dezamăgit de sugestia domnului Ministru al Energiei, Virgil Popescu, ca persoanele care au primit facturi la energie fără compensările legale să se adreseze Autorității pentru Protecția Consumatorului. Se simte ca și cum ne-am debarasa de proprii noștri cetățeni când tocmai noi avem puterea de a amenda aceste practici ale furnizorilor și să punem imediat capăt abuzurilor comise.” a ținut să puncteze parlamentarul mehedințean, Cornel Folescu.


Tot în acest context, Folescu a luat atitudine și împotriva reprezentanților USR, care au anunțat că au lansat proiectul de monitorizare a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Potrivit lui Cornel Folescu, acest instrument este unul al dezinformării și propagandei mincinoase. ,,Cele două obiective pe care USR le reclamă ca fiind neîndeplinite, adoptarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii feroviare 2021-2025 și stabilirea mandatului legal al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, al Ministerului Finanțelor și al Autorității de Audit, sunt pe deplin rezolvate. Dar la ce te poți aștepta de la un partid care inițiază, susține și propagă constant fake news?”
Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s