Argeș. Fostul prefect, Emanuel Soare a demisionat din PNL!

Emanuel Soare, fost prefect de Argeș în perioada 5 februarie 2020- 7 august 2020, a demisionat din funcția de vicepreședinte al PNL Argeș dar și din calitatea de membru al acestui partid. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de socializare în care contesta atitudinea conducerii liberale din Argeș, că ,,Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD”. Soare punctează faptul că electoratul liberal este bulversat, iar la viitoarele alegeri candidații liberali vor fi sancționați dur.

,,După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL. Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat.

Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean. Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal. În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL.” și-a explicat gestul demisiei sale din rândurile PNL Argeș, Emanuel Soare.

Emanuel Soare, este prodecan la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei (FSEd), Universitatea din Pitesti,
Conferenţiar universitar Dr.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s