Siminica Mirea: Românii au nevoie acum de soluții pentru achitarea facturilor!

S***iminica Mirea: Românii au nevoie acum de soluții pentru achitarea facturilor!***

Senatorul PSD Olt, Siminica Mirea susține, într-un comunicat de presă că formațiunea politică din care face parte recomandă partenerilor de guvernare, în speță ministrului Energiei Virgil Popescu să găsească soluții rapide, sustenabile pentru achitarea facturilor atât pentru consumatorii de energie electrică cât și la gazele naturale.

,,Partidul Social Democrat susține aplicarea și totodată completarea urgentă a măsurilor anunțate de guvern, începând cu data de 1 februarie, și nu din aprilie! Românii au nevoie ACUM de soluții reale pentru achitarea facturilor ACTUALE și a celor care vor urma să vină. În acest sens, acestor măsuri urgente, pe termen scurt, este absolut necesar să li se adauge cele structurale, care sunt menite să rezolve cauzele acestei crize, care afectează, în mod real, siguranța națională.”, a precizat Siminica Mirea.

Aceasta mai spune că nu este normal ca facturile la curent sau gaz să-i lase pe cetățeni fără resursele necesare sau să-i pună în situația de a rămâne în întuneric sau în frig. Această uriașă criză nu trebuie lăsată să devină o catastrofă națională, iar PSD nu va ezita să ia măsuri și să ofere sprijin real cetățenilor.

,,Aplicarea trebuie făcută de la 1 februarie, iar procedurile birocratice inutile eliminate urgent. De asemenea, sancționarea severă a furnizorilor care refuză să aplice legea plafonării și compensării este extrem de NECESARĂ. Prin vocea președintelui Marcel Ciolacu, PSD a cerut și consideră extrem de necesară convocarea Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT).”, a mai adăugat, parlamentarul oltean, Siminica Mirea.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s