Vâlcea. Vlădulescu a punctat o nouă investiție: Școală reabilitată complet la Budești

***Vâlcea. Vlădulescu a punctat o nouă investiție: Școală reabilitată complet la Budești***

Primarul Ion Vlădulescu din localitatea vâlceană, Budești a reușit să reabiliteze și să modernizeze o o școală pentru copii din localitate, care, chiar dacă sunt la doi pași de municipiul Râmnicu Vâlcea, preferă să rămână aici și să descifreze tainele dezvoltării personale în folosul comunității locale. Dovada este faptul că, mulți dintre copiii formați pe băncile școlilor din Budești, se întorc în localitatea natală și își înființează activități private, își întemeiază o familie, ducând mai departe tradiția unei comunități durabile, plină de viață și tinerețe.

Și cum să nu se reîntoarcă? Aici au toate condițiile unui trai foarte bun: apă, canal, gaze, drumuri și școli modernizate, locuri de muncă, o zonă frumoasă cu peisaje spectaculoase…

Vlădulescu are multe realizări ca edil al acestei localități, indiferent de problemele financiare sau de altă natură. De fiecare dată, cu ajutorul aparatlui administrativ din primărie reușește să ducă a bun sfârșit fiecare proiect.

Bucuros de finalizarea ultimei sale investiții, Ion Vlădulescu a ținut să fie prezent la prima zi de școală din acest an, bucurându-se alături de copii și profesori, a spus: ,,În această dimineață de 17 ianuarie, Școala Gimnazială Budești și-a deschis ușa pentru a primi elevii arondați acestei unități de învățământ moderne, la standarde europene. Da, este prima zi de școală într-o unitate de învățământ modernă, reabilitată total și dotată cu absolut tot ceea ce este necesar desfășurării în cele mai bune condiții a procesului educational.

Atât cadrele didactice, cât și elevii au pășit cu emoție în acest semestru doi, într-o școală nouă, după ce aproximativ doi ani de zile unitatea de învățământ s-a aflat într-un proces de reabilitare total. Elevii au venit entuziasmați la clase și, așa cum spuneam mai devreme, chiar dacă suntem la mijlocul anului școlar, începutul semestrului doi a fost ca prima zi de școală, acum într-o clădire nouă!

Mă bucur că într-un timp scurt am reușit să finalizez proiectul de reabilitare a Școlii Gimnaziale Budești, contribuind astfel la asigurarea celor mai exigente condiții în desfășurarea actului de învățământ și, totodată, la crearea mediului propice performanței!

Mulțumesc pe această cale colaboratorilor, cadrelor didactice și elevilor pentru răbdarea și înțelegerea avută în necesitatea acestei investiții!” a ținut să precizeze, primarul din Budești, Ion Vlădulescu.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s