Siminica Mirea afirmă că prețurile la energie vor fi ca înainte de liberalizare!

***Siminica Mirea afirmă că prețurile la energie vor fi ca înainte de liberalizare!***

Potrivit senatorului oltean, Siminica Mirea, PSD va interveni pentru ca facturile de energia electrică atribuite consumatorilor casnici să fie la prețurile de dinainte de liberalizare, adică de 0,68 lei/kWh. Aceste măsuri vor fi aplicate de la 1 februarie pentru 90% dintre consumatori.

“În urma adoptării soluțiilor propuse de către social-democrați, 90% din consumatorii casnici vor plăti energia la prețurile de dinainte de liberalizare, respectiv 0,68 lei/kWh. În plus, a fost crescută plafonarea la 0,31 lei/kWh și a fost aplicată o compensare de 40% la gaze naturale, în așa fel încât prețurile finale sa fie mai reduse.

În altă ordine de idei, măsurile noastre au mai vizat și o creștere a volumelor de consum la electricitate și gaze, iar în acest fel 90% dintre români vor beneficia de prețuri scăzute, în comparație cu actuala situație de 20%.

Propunerile PSD agreate de toate partidele Coaliției trebuie, fără dar și poate, adoptate cât mai repede prin ordonanța de urgență, urmând ca acestea să fie aplicate de la 1 februarie.” a precizat Siminica Mirea, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s