Mehedinți. Aflați de ce s-a sinucis cu pistolul din dotare polițista din Strehaia

**Mehedinți.Aflați de ce s-a sinucis cu pistolul din dotare polițista din Strehaia ***

Din cauza unui conflict verbal cu soțul său, o polițistă de 25 de ani, din Strehaia, s-a împușcat cu arma din dotare. Adela Loredana era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi din Strehaia. Tânăra din Filiaşi, era căsătorită de numai câteva luni, respectiv din septembrie 2021, atunci când şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, tot poliţist.

Aceasta intrase în tură miercuri dimineață la ora 08:00 și la scurt timp, după ce s-a certat cu soțul său la telefon, și-a tras un glonț în baia gării din Strehaia. Mai mulţi martori au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au intrat în baie, acolo unde au găsit-o pe tânără împuşcată în cap şi plină de sânge.
Potrivit poliției, IPJ Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Polițista a așteptat să treacă un tren pentru ca zgomotul acestuia să acopere pe cel al pistolului.
Tânăra polițistă a absolvit în 2018 a Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr ” din Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020, potrivit comunicatului de presă emis de IPJ Mehedinți.
La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Acest eveniment neplăcut este parcă tras la indigou cu cazul tinerei polițiste care s-a sinucis cu arma din dotare, în propria locuință din Brașov, la începutul acestei luni, tot din cauza unor certuri avute cu soțul său, la fel, polițist.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s