Vâlcea. ,, Mirajul Oltului”, a ajuns deja realitate la Călimănești

Florian Marin

***Vâlcea. ,, Mirajul Oltului”, a ajuns deja realitate la Călimănești***
Florian Marin, vicepreședintele CJ Vâlcea, a declarat într-o postare pe pagina că administrația județeană a preluat un proiect de interes turistic și de agrement, foarte important.
Este vorba de Complexul turistic ,, Mirajul Oltului” situat în stațiunea balneară Călimănești-Căciulata, în care s-a amenajat un parc acvatic şi de relaxare şi un parc de agrement, cu terenuri de sport. Parcul acvatic este dotat cu două piscine interioare, trei piscine exterioare, un ansamblu de tobogane cu o înălţime de 14 metri, saună, sală de fitness, zonă de cafenea, vestiare şi grupuri sanitare. Piscinele sunt cu apă dulce şi termală. Parcul de agrement şi sport are terenuri de tenis, de minifotbal, pistă pentru role, loc de joacă, vestiare, grupuri sanitare şi un ponton plutitor de la care pleacă în curse al doilea vaporaş de pe Olt.
,,Obiectivul menționat este în administrarea Serviciului Public de Turism, Agrement și Servicii, structură aflată în subordinea Consiliului Județean Vâlcea.
Despre realizările anului 2021, proiectele din 2022 și despre problemele cu care s-au confruntat, pe fondul unei situații pandemice resimțite la nivel național și județean, am discutat în această dimineață cu conducerea S.P.T.A.S.
Totodată, le-am adresat angajaților și conducerii serviciului, în numele președintelui Consiliului Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, dar și în mod personal, în calitate de coordonator al structurii, felicitări pentru activitatea desfășurată în anul precedent!”
a spus, Florian Marin.
Investiția prin care s-a construit proiectul ,,Mirajul Oltului”a fost finalizată în 2019 și a costat 6 milioane de euro, cu jumătate finanțare de la Uniunea Europeană, iar lucrările au demarat acum șapte ani.


Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s