Mehedinți. Oportunități noi de finanțare UE pentru dezvoltarea localităților urbane

***Mehedinți. Oportunități noi de finanțare UE pentru dezvoltarea localităților urbane***
Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, s-a întâlnit săptămâna trecută cu o delegație a Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia condusă de noul director general, domnul Cătălin Catană, în contextul elaborării Programului Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027.
La această întâlnire au mai participat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Ioan Giura, primarul de la Strehaia, primarul Alexandru Mijaiche de la Vânju Mare și viceprimarul din Baia de Aramă, Mirel Buncianu, cărora le-au fost prezentate oportunitățile de finanțare pentru exercițiul bugetar viitor și abordarea dezvoltării urbane la nivelul Programului.
Întâlnirea s-a desfășurat sub forma unei consultări și dezbateri fiind luate în calcul și nevoile din teritoriu pentru perioada următoare.


,,Avem stabilite obiective pentru exercițiul financiar viitor și vom profita de toate oportunitățile pentru a obține fonduri europene pentru finanțarea lor!
Le mulțumesc reprezentanților ADR Sud-Vest Oltenia și domnului director general, Cătălin Catană, pentru sprijinul acordat Consiliului Județean Mehedinți și celorlalte UAT-uri din județ în demersul de atragere a fondurilor europene pentru noi investiții!” a spus în încheierea întâlnirii, șeful administrativului mehedințean, Aladin Georgescu.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s