Olt. În sfârșit! Primarul Slatinei bifează prima investiție importantă!

***Olt. În sfârșit! Primarul Slatinei bifează prima investiție importantă!***
Emil Moț, primarul Slatinei aflat la cel de-al doilea mandat, a reușit, în sfârșit să bifeze o investiție foarte importantă pentru municipalitate.
Este vorba de achiziționarea a 10 autobuze electrice de tip KARSAN, 6 dintre acestea au fost deja introduse pe traseu, miercuri 16 martie.
,,Menționez faptul că fiecare dintre aceste autobuze ecologice este dotat cu 32 de locuri pasageri plus cel al șoferului, cu o capacitate de 80 de persoane și o rezistență la temperaturi între -25 și +45 de grade.
Un alt obiectiv al prezentului proiect este acela de reducere a cantităților de CO2 și emisii poluante în atmosferă, și implicit reducerea numărului de autoturisme în trafic prin creșterea numărului de persoane care utilizează transportul în comun, aspect ce va impacta semnificativ fluidizarea traficului rutier.
Reamintesc faptul că livrarea și predarea autobuzelor și a stațiilor de încărcare a început cu luna decembrie 2021, câte 2 bucăți lunar, timp de 5 luni consecutive. ”,
a declarat edilul Slatinei.
A doua zi, joi 17 martie vor intra pe traseu alte două autobuze, iar livrarea următoarelor 10 autobuze electrice (2 de tip KARSAN și 8 de tip SOR) se va realiza etapizat în funcție de fluxul de producție.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s