Mehedinți. Spitalul din Vânju Mare va fi reabilitat complet

***Mehedinți. Spitalul din Vânju Mare va fi reabilitat complet***

Această veste bună pentru locuitorii orașului mehedințean, Vânju Mare a fost transmisă de către președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu.

Reamintim faptul că în 2011 au fost închise 67 de spitale din țară, dintre care două din județul Mehedinți de la Vânju Mare și Strehaia.

Georgescu mai precizează că odată cu reabilitarea acestui spital se va construi un nou corp, ale cărui lucrări au fost începute anul trecut, cu bani de la CJ.

,,În cadrul vizitei pe care am făcut-o astăzi, am evaluat ceea ce s-a făcut până acum și am discutat cu proiectantul și constructorul despre cum vor fi tratate lucrările pe parcursul acestui an.

La două din corpurile de clădire ale unității lucrările sunt avansate la interior și au un progres între 70 – 85%. S-au realizat interioarele, au fost dotate grupurile sanitare, s-a așternut covorul antibacterian, s-a montat liftul pentru persoane și cel pentru mâncarea pacienților.

Pe de altă parte, a început construirea unui nou corp de clădire la care a fost realizată infrastructura de rezistență, fundațiile și stâlpii, pe locul unde va fi Compartimentul Radiologie și Farmacia spitalului la parter, iar la primul etaj, Secția Interne.” a ținut să precizeze șeful administrației mehedințene.

Aladin Georgescu mai spune că firma care a câștigat licitația lucrează bine și ,,chiar dacă este un proces deloc ușor până la finalizarea, dotarea, autorizarea și redeschiderea Spitalului, am convingerea că vom reuși să redăm locuitorilor din zona de sud a județului, o unitate medicală modernă!”

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s