Vâlcea. Încep lucrările la Secțiunea 2 Boița – Cornetu a autostrăzii Sibiu-Pitești

***Vâlcea. Încep lucrările la Secțiunea 2 Boița – Cornetu a autostrăzii Sibiu-Pitești***

Potrivit președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a fost emis ordinul de începere a lucrărilor, care au o durată de 18 luni pentru proiectare și de 50 de luni pentru execuție a unui lot din autostrada Sibiu-Pitești, Secțiunea 2 Boița – Cornetu.

La sediul CJ Vâlcea, s-au întâlnit azi reprezentanții firmelor asociate care au câștigat licitația pentru construcția autostrăzii și a avut drept scop informarea autorităților locale cu privire la următorii pași pe care constructorul îi va face pentru realizarea documentațiilor tehnice.

Prezenți la această întâlnire, alături de Constantin Rădulescu au fost prezenți prefectul Mihai Oprea, subprefectul Florentina Călin, precum și reprezentanții de specialitate ai CJ Vâlcea.

,,Această primă întâlnire a avut loc în contextul în care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor, care au o durată de 18 luni pentru proiectare și de 50 de luni pentru execuție, și a avut drept scop informarea autorităților locale cu privire la următorii pași pe care constructorul îi va face pentru realizarea documentațiilor tehnice. ” a ținut să precizeze Rădulescu.

Inițiatorii proiectului Autostrăzii Sibiu-Pitești spun că aceasta este o investiție deosebit de importantă pentru dezvoltarea economică a județului Vâlcea, pentru locuitorii celor trei județe , dar și cei care care vor beneficia de acest drum de mare viteză.

,,În calitate de președinte al CJ Vâlcea, i-am asigurat pe oaspeții noștri că suntem deschiși și operativi când este vorba despre investițiile realizate pentru binele județului Vâlcea și că, în condițiile legii, le vom sta la dispoziție atunci când vor avea nevoie de sprijinul nostru. Cu toții ne dorim să înceapă cât mai repede această lucrare deosebit de complexă, care presupune realizarea a 31,33 km de drum cu două benzi pe sens, a 7 tuneluri și a 49 de viaducte și poduri.”, a conchis șeful administrației Vâlcene, Constantin Rădulescu.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s