Mehedinți. Autoritățile mehedințene și politicienii PSD au plantat arbori în mai multe localități

***Mehedinți. Autoritățile mehedințene și politicienii PSD au plantat arbori în mai multe localități***
Senatorul Ion Mânzână de la Mehedinți a declarat că la nivel național, PSD a inițiat o acțiune de împădurire sub denumirea ,,România Verde”, la care au participat toate organizațiile județene la sfârșitul săptămânii trecute.
,,Partidului Social Democrat Mehedinți, organizațiile de tineret, femei și seniori la acțiunea de împădurire “România Verde”,
Am avut o dimineața minunată la Izvorul Bârzii alături de colegii mei, președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu, prefectul Constantin Alin Isuf, deputatul Alin Chirilă, secretarul de stat Bogdan Simcea, viceprimarul Cristian Mură precum și demarată la nivel național de către Partidul Social Democrat. Toți speram la o lume mai bună, dar nu este suficient! Prin mobilizare și dedicare orice vis poate deveni realitate.
Vrem, ca în fiecare an, să schimbăm atitudinea oamenilor față de mediul înconjurător și este de datoria noastră, a tuturor să protejăm fiecare colț de pădure și să creștem suprafețele împădurite atât în județul Mehedinți, cât și în întreaga țară
” a spus parlamentarul mehedințean.
Duminică acțiunea de plantarea arborilor a continuat și în comuna Pristol, unde Organizația PSD Mehedinți, reprezentată de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, parlamentarii Liviu Mazilu și Chirilă Alin, prefectul Alin Isuf, secretarul de stat Simcea Bogdan și vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionica Negru, împreună cu primarul Ion Neamțu, viceprimarul Adrian Constantinescu, consilieri locali și voluntari, au plantat tei și nuci în zona stadionului din localitate.
,,Arborii vor fi îngrijiți și în câțiva ani vor înfrumuseța zona, iar teii vor bucura locuitorii cu parfumul lor. Din respect pentru generațiile viitoare, pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri, conducerea PSD Mehedinți a mers duminică și în comuna Salcia, după ce acțiunea s-a desfășurat în Pristol, Gârla Mare și Vrața.
La Salcia s-au sădit arbori ornamentali care să îmbunătățească aerul prin reținerea carbonului, să înfrumusețeze localitatea și să refacem calitatea solului.” a mai precizat, senatorul Liviu Mazilu.
Echipele PSD au continuat plantarea de arbori și în comunele Tâmna, Dumbrava și Greci împreună cu primarii localităților și voluntari de toate vârstele.
La Greci este celebră sărbătoarea teiului, deși din cauza pandemiei, aceasta nu s-a putut organiza în ultimii doi ani. Teii plantați astăzi, în cadrul campaniei vor bucura locuitorii și participanții la evenimentele viitoare! Totodată, la Greci s-au plantat și puieți de ienupăr.
La Tâmna, senatorul Liviu Mazilu și deputatul Alin Chirilă, împreună cu echipele locale au plantat puieți de nuc și molid, iar la Tâmna, puieți de stejar și molid.”
a declarat Aladin Georgescu
Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s