Mehedinți. Sprijin financiar guvernamental pentru două spitale mehedințene

Spital Vânju Mare

***Mehedinți. Sprijin financiar guvernamental pentru două spitale mehedințene***
Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți a precizat că Ministerul Sănătății alocă bani pentru modernizarea infrastructurii de sănătate și din județul Mehedinți, având în vedere că lucrările sunt aproape pe final
,,Intențiile, implicarea și efortul financiar al Consiliului Județean Mehedinți pentru modernizarea întregii infrastructuri de sănătate au fost apreciate de reprezentanții Ministerului Sănătații și în primul rând de către domnul prof. dr. Alexandru Rafila, astfel încât s-a decis alocarea unui sprijin financiar în valoare de 9 000 000 lei județului Mehedinți. Banii vor acoperi costurile pentru continuarea lucrărilor la clădirea fostului Spitalul Orășenesc Vânju Mare, unitate care funcționează în prezent ca secție externă a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.
Îi mulțumesc domnului ministru pentru sprijinul pe care îl acordă județului Mehedinți! ”,
a mai spus, șeful administrativului mehedințean.
Aladin Georgescu, mai precizează că Alexandru Rafila este primul ministru al Sănătății care a înțeles să vină în sprijinul românilor cu măsuri importante pe termen lung și primul ministru care investește în modernizarea unităților medicale din județul Mehedinți.
Potrivit lui Georgescu, suma alocată este importantă nu doar din punct de vedere financiar, ci este și un mesaj de susținere a demersurilor Consiliului Județean Mehedinți pentru ca locuitorii județului să beneficieze de servicii medicale de calitate.


Georgiana Sebeș

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s