Mehedinți. Primarul Marius Screciu punctează o nouă investiție la Drobeta Tr. Severin

***Mehedinți. Primarul Marius Screciu punctează o nouă investiție la Drobeta Tr. Severin***
Autoritățile locale din Drobeta Turnu Severin au anunțat că s-au finalizat lucrările de reabilitare a celei mai importante căi de acces din cartierul Dudașul Schelei. Este vorba despre Calea Severinului, stradă care nu a fost modernizată de peste 50 de ani.
Primarul Marius Screciu, a precizat că s-a reabilitat partea carosabilă, s-au construit trotuare, s-au executat accese la proprietăți, s-au montat guri de scurgere pentru apele pluviale, s-au amenajat spații verzi, iar acolo unde a fost cazul, au fost relocați stâlpii de iluminat public. ,,În felul acesta, ma creat condiții moderne de trai locuitorilor, care, până acum, circulau prin praf și noroi, iar accesul către această zonă era extrem de greoi. Pentru mine, aprecierea oamenilor este o mare bucurie, căci acesta este momentul în care, ca primar, am sentimentul datoriei împlinite.” a punctat edilul Severinului.
Potrivit proiectului, această lucrare a avut o valoare de peste 4 milioane de lei și face parte dintr-un proiect mult mai amplu, ce prevede creșterea mobilității urbane și eficientizarea transportului public în zonă. Valoarea întregului proiect este de peste 33 milioane lei.
,,Am investit, în ultimii ani, peste 10 milioane de lei (aproximativ 2 milioane de euro) în Dudașul Schelei, atât din buget local, guvernamental, cât și din fonduri europene, sume care se reflectă în condițiile pe care le creăm cetățenilor. Ne propunem ca, în perioada următoare, să continuăm astfel de lucrări și în alte zone ale orașului, pentru a oferi cetățenilor condiții moderne de trai.” a mai spus Marius Screciu.

Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s