Mehedinți. Bursa Generala a Locurilor de Muncă organizată pe 20 mai

*** Mehedinți. Bursa Generala a Locurilor de Muncă organizată pe 20 mai***

Ioan Suru

 Potrivit unui comunicat de presă emis de AJOFM Mehedinți, vineri 20 mai va fi organizată Bursa Generală a Locurilor de muncă, având în vederea creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă în judeţ, pentru a oferi posibilitatea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, de a se întâlni în mod direct, față în față, cu angajatorii şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis/concurs/probă de lucru.

Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii ,,Theodor Costescu”, din Drobeta Turnu Severin, începând cu ora 10.00, sala ,, Ștefan Popa Popas”.

 Direcorul AJOFM Mehedinți, Ioan Suru a spus că ,,Scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale. La acest târg de locuri de muncă pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.”

În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor  celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la sfarsitul lunii aprilie 2022 salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă.

Până la data emiterii comunicatului, din cei peste 140 angajatori contactaţi, 57 dintre aceştia si-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de munca oferite de acestia fiind de 533, din care 19 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucratoare, usoara, comerţ, hoteluri si restaurante, alimentaţie publică, transporturi, constructii, diverse activităţi de prestări servicii, intr-o gama foarte diversificata de meserii.

În perioada următoare, până în data de 18 mai 2022, va continua acţiunea de contactare a agenţilor economici astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă.

,,Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, unde se pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul acestei acţiuni organizată de instituţia noastră.”, a mai adăugat directorul, Ioan Suru.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s