Mehedinți. Comuna Malovăț asfaltată aproape în totalitate

***Mehedinți. Comuna Malovăț asfaltată aproape în totalitate***

 Situată la numai câțiva km la nord de municipiul Drobeta Turnu Severin, comuna Malovăț a cunoscut o dezvoltare remarcabilă, în special datorită unui bun management implementat de primarul Ion Michescu.

Aflat la cel de-al doilea mandate, Michescu a reușit împreună cu specialiștii pe care îi are în subordinea sa din primărie, să implementeze proiecte de dezvoltare a localității și să atragă fondurile necesare pentru a creea confortul optim consătenilor săi.

Chiar în momentul de față, asfaltarea tuturor străzilor din cele șapte sate component ale comunei Malovăț se apropie de final.

Marți, 6 iunie a.c., s-a turnat cel de-al doilea strat de asfalt în satul Colibași, în cadrul proiectului finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală care vizează asfaltarea în șase din cele șapte sate ale comunei Malovăț.

În satele Bobaița, Lazu și Negrești, s-a încheiat procesul de asfaltare, iar în această săptămâna se finalizează lucrările și în satul 23 August, urmând ca în Malovăț, cel de-al doilea strat să se se termine până în data de 20 iunie.

În total, proiectul aprobat pentru finanțare de Guvernul PSD în anul 2017 a cuprins 14 kilometri.

,,Îl felicit pe primarul Ionuț Michescu pentru toate proiectele pe care a reușit să le implementeze în comuna Malovăț din anul 2016, până în prezent, fiind vorba despre investiții, în majoritate, pentru utilități

La toate investițiile realizate de Primăria Malovăț se adaugă cea realizată de Consiliul Județean, aceea prin care se reabilitează DJ 670, din Malovăț până la Marga, în perioada viitoare urmând să se toarne stratul de uzură.” A ținut să precizeze președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s