Mehedinți. Primăria Drobeta Tr. Severin a primit 43 milioane lei pe ,, Anghel Saligny”

 ***Mehedinți. Primăria Drobeta Tr. Severin a primit 43 milioane lei pe ,, Anghel Saligny”***

 Autoritățile locale din Drobeta Turnu Severin au atras nu mai puțin de 43 milioane lei prin Programul ,,Anghel Saligny” pentru construirea, asfaltarea și reabilitarea a 36 de străzi.

,,Suntem preocupați de modernizarea continuă a orașului, dovadă că, prin programul guvernamental „Anghel Saligny”, am reușit să atragem fonduri pentru construirea și modernizarea a încă 36 de străzi, mare parte din ele fiind în cartierele nou formate.

Suntem alături de cei care și-au construit case noi – tineri mai ales și, pe lângă asfaltarea străzilor, vom aduce, în același timp, și celelalte utilități: apă, canalizare, racordarea la rețeaua de gaze și – acolo unde este cazul – alimentarea cu energie electrică. Odată cu derularea acestui program, vor rămâne foarte puține străzi aflate în proprietatea primăriei ce nu sunt modernizate. ” a ținut să precizeze, printre altele primarul Marius Screciu, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Acesta a promis că va mai atrage și alte fonduri, fie ele guvernamentale sau europene pentru dezvoltarea și înfrumusețarea orașului, investiții necesare locuitorilor dar și celor care sunt în vizită prin reședința județului Mehedinți.

,,Ca administrație locală, încercăm să atragem bani pentru dezvoltarea comunității, pe toate sursele și axele disponibile, pentru că investiția în modernizare înseamnă investiție în viitor. Vom continua să atragem bani, pentru a oferi cele mai bune condiții locuitorilor municipiului. ” a mai adăugat edilul Severinului, făcând publică lista străzilor ce vor fi modernizate.

 Georgiana Sebeș

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s