Olt. Fii satului din Cungrea se vor reîntâlni la o nouă ediție a sărbătorii localității

Colaj foto de la sărbătoarea de anul trecut

***Olt. Fii satului din Cungrea se vor reîntâlni la o nouă ediție a sărbătorii localității***

   Duminică 14 august, în localitatea Cungrea se va defășura o nouă ediție a sărbătorii localități, un eveniement organizat de primarul Cosmin Vlad cu sprijinul  consilierilor locali.  

Așadar, începând cu orele 17, pe stadionul din centrul localității, cungrenii din cele șapte sate al comunei, dar și cei plecați pe alte meleaguri vor fi se vor reîntâlni cu mic, cu mare la această  frumoasă sărbătoare și vor petrece până seara târziu, cu mici și bere, sau prinzându-se în hore pe muzica îndrăgiților interpreți.

Pentru a întreține atmosfera de sărbătoare a localității Cungrea, autoritățile locale au invitat pe îndrăgiții interpreți de muzică populară precum Roberta Crintea, Violeta Constantin, Irina Maria Birou, Georgiana Tundrea, Sorin de la Slatina și Trupa Taverna, iar Grupul vocal ,, Mândruțele ” din Perieți, coordonat de Marin și Liliana Vâlceleanu vor încheia frumoasa sărbătoare a întâlnirii cu ,, Fii Satului”de la Cungrea.

Tot cu acest prilej vor fi premiate și cuplurile care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie cu Diplome  de Recunoștință ,,Pentru marele și respectabilul merit de a fi muncit și trăit împreună timp de 50 de ani”.

Iată care sunt cuplurile care vor fi premiate: Vizonie Ion și Elena, Untaru Ștefan și Rodica, Preduț Dumitru și Lavinia, Badea Pandele și Maria, Cojocaru Nicolae și Constanța.

Alături de primarul Cosmin Vlad vor fi sentorul PNL Liviu Voiculescu, originar din această comună, prefectul Florin Homorean, precum și alte personalități publice și politice liberale din Olt.

Sărbătoarea ,, Fii Satului ” de la Cungrea  se va încheia noaptea târziu, cu un superb foc de artificii.

Mai multe amănunte în exclusivitate la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro, luni 15 august 2022.

Redactor Georgiana Leulescu, op. Imag. Ing. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgia Sebeș.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s