Mehedinți. Seniorii Severinului și-au sărbătorit ziua în cadru festiv la Palatul Culturii

 ***Mehedinți. Seniorii Severinului și-au sărbătorit ziua în cadru festiv la Palatul Culturii***

Pe 1 octombrie, în fiecare an, ne plecăm cu respect în fața concetățenilor noștri vârstnici pentru contribuția însemnată pe care au adus-o, de-a lungul anilor, la dezvoltarea societății românești și a țării noastre.

 Iată de ce preocupările noastre, ale întregii societaăți ar trebui să aibă drept scop îmbunătățirea standardului de viață al pensionarilor, iar societatea românească să devină o societate pentru toate vârstele, oferindu-le respectul cuvenit.

 Anul acesta, seniorii severineni și-au sărbătorit ziua, în avans cu mare fast la Palatul Culturii ,,Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin,  printr-o serie de evenimente dedicate lor,de către administrația locală.

Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Trurnu Severin, a  ținut să felicite familiile care și-au serbat 50 de ani de căsătorie, mulțumindu-le pentru lecțiile de viață și urându-le ,,cu toată dragostea” ,, La mulți ani”!

 ,,Am avut plăcerea de a sărbători, în această seară, sute de severineni care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie.

Societatea românească traversează niște vremuri în care conceptul de familie a devenit tot mai confuz, în care tinerii căsătoriți au uitat să lupte, au uitat să tolereze, au uitat de stabilitate. Evenimente precum cel de astăzi aduc laolaltă oameni de la care putem învăța despre iubire, despre respect, despre susținere.”, a ținut să precizeze edilul Severinului în deschiderea evenimentului dedicat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

 Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu