Mehedinți. ,,Crosul Severinului”, o ediție marcată de sute de participanți de la 8 luni la 90 ani!

***Mehedinți. ,,Crosul Severinului”, o ediție marcată de sute de participanți de la 8 luni la 90 ani!***

În prima zi a lunii octombrie, începând cu orele 10.00, în municipiuul Drobeta Turnu Severin s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a ,,Crosului Severinului”, un eveniment sportiv organizat de primarul Marius Screciu.

Prima ediție a acestui eveniment a avut loc în 2019, însă a fost suspendat în perioada pandemiei.

Participanții la acest eveniment sportiv, care au avut vârste au pornit din fața Palatului Culturii „Teodor Costescu”, pe Bulevardul Dunării, au trecut pe lângă Cetatea Medievală și au revenit la locul de start.

Administrația locală a acordat primilor 500 de personae înscrise cu tricouri personalizate, iar toți cei care au terminat cursa, au rimit câte o medalie.

 Inițiatorul acestui eveniment, Marius Screciu și-a dorit să încurajeze mișcarea fizică, petrecută în aer liber, indiferent de vârstă, aducând laolaltă copii, tinerii sau vârstnici, bucurându-se de timpul petrecut împreună.

,,Vremea a ținut cu noi de această dată și împreună ne-am putut bucura de o dimineață antrenantă și revigorantă în aer liber. Cea de-a doua ediție a Crosului Severinului s-a bucurat de un adevărat succes atât printre cei mai mici, cât și printre cei mari.

Prezența severinenilor într-un număr atât de mare mi-a demonstrat încă o dată că orașul simte nevoia de astfel de evenimente, sportive și culturale, iar împreună putem să promovăm un stil de viață sănătos bazat pe mișcare și activități sportive de calitate, cu impact pozitiv asupra mediului.

Voi susține întotdeauna dezvoltarea unei vieți sociale de calitate și construirea unui spirit comunitar și competitiv în același timp. Dezvoltarea comunitară poate fi complimentată doar de către o comunitate sănătoasă.

Felicitări tuturor participanților!” a transmis edilul Severinului, Marius Screciu.

Printre participanții la acest cros s-a aflat și viceprimarul Daniel Cârjan, alături de fiica sa Briana, care a spus:,,Nu am câștigat, dar importantă este participarea. M-am bucurat să văd numărul mare de copii participanți la acest eveniment, mai ales având în vedere că sportul a început, din păcate, să dispară dintre prioritățile copiilor.”

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s