Vâlcea. Vinerea vernisajelor în sălile de expoziție de la Râmnicu Vâlcea

***Vâlcea. Vinerea vernisajelor în sălile de expoziție de la Râmnicu Vâlcea***

Vineri, 7 octombrie 2022, Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, organizează trei expoziții neobișnuite și interesante, atât prin tematica aleasă, cât și prin originalitatea abordării.

Începând cu orele 17.00, în Galeria Cozia Pasaj 1, va avea loc deschiderea expoziției de pictură ,,Pisici, pisicuțe și pisiceli” a lui Marius Ghica, scriitor de profesie, însă și pasionat al ,,filokromaticii”, cum își descrie el însuși aplecarea spre arta culorilor.

Apoi, la 17.30, în Galeria Cozia Pasaj 2 se va inaugura un nou proiect curatorial, inițiat de artista Aurelia Sanda, cu participarea unui grup de artiști ai Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România, jucăuș intitulat „Roz chiloțiu”.

În spațiul expozițional al Galeriei Artex, la orele 18.30, va avea loc vernisajul expoziției personale de fotografie digitală a artistului Silviu Preda, intitulată „Dystopia”, o frescă ironică a tarelor și elucubrațiilor lumii în care trăim.

 Gebriela Popescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s