Olt. Mariana Matei, realeasă președintă a OFSD Slatina

***Olt. Mariana Matei, realeasă președintă a OFSD Slatina***

Ieri, 3 octombrie la sediul PSD Olt, au avut loc alegerile în cadrul organizației OFSD Slatina unde au fost prezenți pe lângă doamnele social-democrate Corina Sulger, președinta OFSD Olt, primarul municipiului Slatina, Emil Moț, președintele PSD Slatina și deputatul Marius Iancu.

Înainte de începerea alegerilor, cei doi domni au oferit câte un trandafir tuturor doamnelor prezente, în semn de respect și prețuire pentru munca pe care o depun în organizație.

În urma voturilor, Mariana Matei, a fost realeasă în unanimitate , în funcția de președinte al OFSD Slatina. Aceasta este consilier județean și inspector școlar în cadrul ISJ Olt.

„Pentru mine, așa cum cred că pentru multe dintre colegele mele , PSD este a doua casă, a doua familie, o familie politică alături de care am purtat multe campanii politice și umanitare, am adus zâmbete și speranțe și asta vom face și în continuare! Să pornim, dragele mele, pe acest nou drum, tot împreună!”, spus Mari Matei, președinta OFSD Slatina.

Femeile social democrate din municipiul Slatina au votat și echipa care va conduce organizația alături de Mariana Matei, respectiv Eugenia Mateșică a fost aleasă în funcția de secretar, urmată de patru vicepreședinte precum Loredana Stroiuleasa, Vera Rachina , Cristiana Ilie, Gabriela Șerban – vicepreședinte.

Georgiana Leulescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s