Vâlcea. Noi investiții la Stoenești pentru dezvoltarea localității și în sprijinul localnicilor

Gheorghe Dumbravă, primar Stoenești

***Vâlcea. Noi investiții la Stoenești pentru dezvoltarea localității și în sprijinul localnicilor***

 Gheorghe Dumbravă primarul localității Stoenești se poate mâdri cu o Lucrările demarate la începutul lunii august pentru protejarea platformei DJ 646 A, pe raza comunei Stoenești, au ajuns la final.
Pe sectorul de drum situat între drumul național (DN 67) și sediul primăriei, drumarii vâlceni au realizat șanțuri de pământ și betonate, dar și căi de acces către gospodării.
Anul acesta, la Stoenești, au mai fost realizate lucrări de punere în siguranță și a podului situat la km 5+300 pe DJ 646 A, dar și lucrări de consolidare a drumului județean 651, prin amenajarea unui zid de sprijin.

Primarul Gheorghe Dumbravă a anunţat lansarea în sistemul de achiziţii publice electronice a licitaţiei pentru modernizarea drumurilor din localitate. Peste 3 milioane de euro acordă primăria, prin programul ,,Anghel Saligny” pentru realizarea acestui proiect aprobat de MDLPA. Lungimea drumurilor supuse modernizării este de 11,1 km, iar firmele interesate să câştige acest contract pot depune proiecte până pe data de 7 septembrie orele 15.00.

 Cu sprijinul Consiliului Jdețean Vâlcea, localitatea Stoenesti a beneficiat de  mai multe lucrări de infrastructură în comună.

De ziua localității, care a avut loc în iulie anul acesta, Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea a promis celor prezenți construirea unor rigole betonate, din bugetul CJ, pe toata porțiunea de drum național de pe raza comunei.

O parte din lucrări au fost finalizate, motiv pentru care primarul localității, Gheorghe Dumbravă a ținut să mulțumească public șefului administrativului vâlcean, atât pentru lucrările executate, dar mai ales pentru faptul ca si-a respectat cuvântul dat cetățenilor comunei:,,A fost o acțiune la Consiliul Județean, la drumul județean DN 67 A, până aproape de primărie și pe o parte, și pe cealaltă pe 646 A, construirea de rigole betonate, un lucru extraordinar făcut de domnul președinte Constantin Radulescu, lucru pentru care i- am mulțumit când am avut prilejul.

Îi mulțumesc și pe aceasta cale atât pentru rigolele care s-au făcut, cât și pentru podul de “La Matale”, cum îi spunem noi, localnicii la 646 .A. Deci, este un început bun!Domnul președinte Rădulescu și-a respectat promisiunile făcute la “Ziua localității”, în luna iulie.

S-a tinut de cuvant si are tot respectul meu pentru acest lucru!”, a declarat primarul localității Stoenești, Gheorghe Dumbravă, de pe scena  amenajată special cu prilejul Zilei Localității Stoenești.

Georgiana Leuelescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s