Mehedinți. Final de asflatare al Str. Vasile Gionea (Drumul Hoților ), din Severin

***Mehedinți. Final de asflatare al Str. Vasile Gionea (Drumul Hoților ), din Severin***

Marius Screciu, primarul din Drobeta Tr. Severin, a precizat că au fost finalizate lucrările Străzii ,,Vasile Gionea”, după doar 10 luni de la demararea lucrărilor de reabilitare.

,,Din această seară redăm severinenilor spre folosință una dintre cele mai importante artere de circulație din municipiu. Strada Vasile Gionea (cunoscută de cetățeni și ca Drumul Hoților) va fi redeschisă circulației începând de mâine. Au fost executate lucrări de asfaltare pe o distanță de 1872 ml, bordurare, extindere rețea de canalizare, construire sisteme pluviale pentru preluarea apelor și extinderea pistei de bicicletă. Urmează să amenajăm spațiile verzi și să trasăm marcajele rutiere.”, a spus, edilul Severinului.

Ignorată timp de zeci de ani de zile, strada Vasile Gionea are o importanță incontestabilă, făcând legătura între cartierele Schela, Dudașul Schelei și Crihala și reprezentând cea mai importantă arteră a cartierului nou format, Veterani de Război, care se află în continuă dezvoltare.

Potrivit primarului, Marius Screciu, investiția, care are o valoare de aproape 10 milioane de lei, include și reabilitarea străzii Gheorghe Anghel (tronsonul cuprins între Splaiul Mihai Viteazu și strada C.D. Ionescu) unde am turnat deja primul strat de asfalt, și este derulată cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți.

,,Investiția în modernizarea Severinului înseamnă investiție în viitor și voi continua să demarez proiecte care să ofere cele mai bune condiții de trai cetățenilor din toate cartierele orașului nostru.” a mai punctat primarul Marius Screciu.

Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s