Olt. Marius Oprescu reales în funcția de președinte al Organizației PSD Olt

***Olt. Marius Oprescu reales în funcția de președinte al Organizației PSD Olt***

 Marți 22 noiembrie, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina a avut loc Conferința Județeană de alegeri a PSD Olt, ocazie cu care liderul PSD Olt, Marius Oprescu a fost reales în unanimitate de voturi, președinte al organizației județene.

La acest eveniment au participat Marcel Ciolacu,  președintele PSD și președintele Camerei Deputaților, senatorul Paul Stănescu secretarul general al PSD și vicepreședinte al Senatului, senatorul de Olt, Siminica Mirea, Petre Daea ministrul Agriculturii, senatorul Gabriela Firea prim-vicepreședinte PSD și ministrul Familie, Tineretului, Egalității de Șanse, Gabriela Firea, Vasile Dâncu președintele Consiliului Național al PSD, Marian Neacșu secretarul general al Guvernului, Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, vicepreședinte PSD, primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, Constantin Rădulescu -președintele PSD Vâlcea, președinte CJ Vâlcea, Aladin Georgescu- președintele PSD Mehedinți și președintele CJ Mehedinți, Lucian Romașcanu-ministrul Culturii.

 De asemenea, la această Conferință județeană alături de Marius Oprescu, au mai participat deputații Marius Iancu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, vicepresedintele CJ, Ionuţ Ivan, dar și primarii PSD din Olt.

Fiind singurul candidat pentru funcția de presedinte al PSD Olt, Marius Oprescu, reales în fruntrea social –democraților olteni a ținut să le mulțumească tuturor  pentru încrederea pe care i-au acordat-o și a spus: „Pentru mine începe un nou capitol astăzi, sunt onorat și extrem de responsabil și vreau să vă asigur că nu ați ales doar un președinte de organizație, ci ați desemnat un manager al echipei. Un manager care găsește vulnerabilitățile și le rezolvă, care promovează valoarea, loialitatea și performanța, care știe să facă echipă și este deschis dialogului. Să știți că nu este greu să faci toate aceste lucruri, când ai în față o echipă așa cum este organizația PSD Olt.

Ne așteaptă un drum lung și plin de provocări, este o perioadă dificilă, mai ales că avem foarte multe organizații din țară care doresc să ne ia locul. De multe ori, să știți că m-am șimțit ca un copil răsfățat al organizației PSD Olt, un copil care a primit multe în dar, dar a avut tot timpul o presiune, teama de a nu greși și de a nu-i dezamăgi pe cei care mi-au dat această încredere și mare responsabilitate. Astăzi, nu mai sunt nici copil, și cred că nici ca tânăr nu mă mai încadrez, dar am atributul experienței și voi rămâne același om, care va continua să creadă în forța Organizației PSD Olt. Același om care se va lupta pentru locul binemeritat al Organizației Olt în procesul de reconstrucție al PSD, pentru că un partid puternic se bazează pe organizații județene puternice, iar la Olt avem una dintre cele mai puternice organizații din țară. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

 Așadar, în urma alegerilor din cadrul Conferinței Județene a PSD Olt, organizația județeană va fi condusă pentru următorii patru ani de Marius Oprescu – președinte

Foto credit George Pițulescu
Foto credit George Pițulescu

Emil Moț – prim-vicepreședinte, Virgil Delureanu – secretar general, Florin Barbu – trezorier, Vicepreşedinţi: Senator Siminica Mirea, dep. Marius Iancu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Ionuţ Ivan pecum și Cosmin Floreanu, Adi Barbu, Renică Diaconescu, Longin Drăghicescu, Ion Doldurea, Cătălin Rotea, Iulică Oane, Nicuşor Rada, Manuel Enăchioaia, Marin Scurtu, Gheorge Tiutiu, Tudor Matei, Alexandru Petrişor, Florea Negrilă, Virgil Gulie, Aurel Bondrescu, Marina Samiee, Iulia Vlad, Gabriela Ancuţa, Mariana Matei și Mihai Braneţ.
De asemenea, din Biroul Permanent Judeţean Olt, mai fac parte: Cornelia Sulger- Preşedintele OFSD, Emil Marinescu-Preşedintele OPSD, Constantin Popescu-Reprezentantul centrală sindicală și Ionel Cristian Gheorghe -Reprezentantul centrală sindicală.

 Georgiana Leulescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s