Olt. Premieră teatrală la Slatina: ,,Sarabanda Senzaționalului”

***Olt. Premieră teatrală la Slatina: ,,Sarabanda Senzaționalului”***

Asociația Culturală ,, Olt Artis” din Slatina a prezentat, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, la Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu”, premiera teatrală ,, Sarabanda Senzaționalului”, scrisă și regizată binecunoscutul și îndrăgitul actor slătinean, Nicolaie Tony Dincă, un proiect finanțat de către Primăria Municipiului Slatina.

Așa cum era de așteptat, sala a fost în permanență în delir, aplaudând la scenă deschisă talentul actorilor amatori, care depășesc în multe privințe pe cei profesioniști.

Subiectul a fost unul foarte realist cu patroni de presă corupți, care primesc șpăgi din partea politicienilor pentru a-și denigra adversarii, cu angajați sub acoperire, cu bârfă colegială, etc. , un subiect care înfățișează o societate fără morală, parvenită și fără cultură care se hrănește cu orice mizerie, numai să-și atingă scopul meschin.

Personajele piesei de teatru ,, Sarabanda Senzaționalului” au fost interpretate impecabil de Remus Iordache, în rolul principal, Ionela Mateșică, Nicolaie Tony Dincă, Cristi Călătoru, Valeru Ciurea, Eva Moise, Aurelia Dincă, Marian Costea, Corina Dașoveanu, Paul Bălășcan și Sorina Preduț.

  Felicitări tuturor!

(Piesa este filmată doar parțial, finalul îl puteți vedea direct în sala de teatru!) Redactor: Georgiana Leulescu, op. imag.: ing. Grigore Sebeș, editare și montaj TV: Georgia Sebeș, VGtv Regional www.vgtvregional.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s