Olt. Jos labele de pe Marian Vasile!

Olt. Jos labele de pe Marian Vasile!

Am văzut și eu ca mulți altii sabotajul primarului de la Studina, Marian Vasile, de către TVR 3, unde moderator al emisiunii trebuia sa fie Tudor Barbu, un jurnalist consacrat la OTV! Da, spun acest lucru pentru ca Dan Diaconescu l-a făcut să aibă notorietatea de care acum se bucură!

Ce pot să spun legat de acest OM este faptul că mulți primari ar trebui sa ia lecții de la el de cum trebuie administrata o comuna și sunt convins ca ar putea face față chiar și la un oraș mult mai mare!

Este singurul din județul Olt care a atras poate cele mai multe fonduri europene, dovada este faptul ca Studina arata de zece ori mai bine decât Corabia ca și infrastructura!

Meritul este numai al acestui primar, Marian Vasile, care cu siguranță, merită mult mai mult, decât ceea ce este la ora actuală.

Spun acest lucru deoarece cred cu tărie faptul ca la nivelul ,,politichiei” de la Olt ar trebui schimbați foarte mulți inși care sunt de când lumea în forurile județene.

Cu prisosință, Marian Vasile, merită un loc, atât în cadrul Consiliului Județean Olt sau în Parlamentul României, ca deputat sau senator!

A arătat de atâtea ori că nu este un tip șantajabil cum sunt alții, că nu iese în față precum alții pentru imaginea proprie, ci a comunei pe care o gospodărește într-un mod admirabil.

Așadar, prin urmare, jos labele de pe acest OM pentru că vă dă lecții la mulți de cum ar trebui să faceți voi, în comunele și orașele din județul Olt, pe care le păstoriți!

Andi Sârbu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s