Senatorul Siminica Mirea, realeasă secretar al Grupului Parlamentar PSD

***Senatorul Siminica Mirea, realeasă secretar al Grupului Parlamentar PSD***

Prima ședință a grupului senatorial PSD din această sesiune parlamentară a început azi, 1 februarie a.c., având la conducerea Grupului social-democraților, aceiași componență.

Astfel că, Stefan Radu Oprea a rămas în funcția de lider al Grupului PSD, urmat de viceliderii Liviu Mazilu, Sbirnea Liliana, Florian Bodog, Ioan Deneș, iar Mirea Siminica – secretar.

Potrivit senatorului oltean, Siminica Mirea, noua sesiune parlamentară, are la bază un nou plan de acțiune pentru interesele cetățenilor și ale țării.

,,În ceea ce urmează, obiectivele sunt ambițioase, iar orice demers pentru bunăstarea dumneavoastră va fi, ca până acum, prioritar pentru mine. Motiv pentru care vă lansez invitația și în această sesiune parlamentară de a-mi transmite orice situație, problemă, doleanță sau inițiativă și vă asigur că voi depune toate eforturile pentru soluţionarea acestora. Rămân aceeași persoană permanent preocupată de problemele românilor şi de identificarea soluţiilor. Știți foarte bine că politică reprezintă o răspundere EXCLUSIV cetăţenească, iar împreună putem construi o comunitate mai bună, unde fiecare să aibă o şansă și o posibilitate de a reuşi în viaţă pentru a-și aduce contribuţia.” a precizat Siminica Mirea.

Georgiana Leulescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s