Gorj. Fata popii și nora unui consilier PSD din Bâlteni, arestate!

Gorj. Fata popii și nora unui consilier PSD din Bâlteni, arestate!

Zi de 13 cu ghinion pentru două tinere din comuna gojeană, Bâlteni care și-au dorit cu orice preț posturile de asistent medical comunitar la primăria din localitate.

Potrivit procurorilor gorjene, cele două au fost reținute, luni seara, în urma perchezițiilor care au avut loc percheziții la sediul Primăriei Bâlteni și la domiciliile primarului și ale altor cinci persoane.

Anchetatorii făcut cercetări într-un dosar în care se suspectează trucarea concursului pentru ocuparea a două posturi de asistent medical comunitar, la Primăria Bâlteni.

 Acest dosar are ca ,,protagonist” pe Irina Bivolu, fiica preotului din satul Moi și  pe Teodora Diaconu, nora afaceristului Pompilică Păunescu, președinte al PSD Bâlteni și consilier local. Ce adin urmă a fost declarată câștigătoare a concursului de angajare.

Primăria Bâlteni, Gorj

De asemenea, mai sunt cercetați șefa comisiei de concurs, angajată a Direcției de Sănătate Publică (DSP Gorj), un angajat al Serviciului de Cadastru și o tânără, angajată și ea, în urma concursului.

,,Procurorul, însoțit de polițiști DGA au ridicat probe din birourile instituției publice, dar și de la domiciliile suspecților, care, ulterior, au fost duși la audieri, a sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Fiica preotului, care a făcut parte din comisia de concurs și nora afaceristului-politician, angajată pe unul din posturi, au fost reținute pentru 24 de ore.” Se precizează în comunicatul de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

 Georgiana Leulescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s