Olt.Primăria Caracal premiată la Gala ”România ești TU”, pentru atragerea de fonduri

***Olt.Primăria Caracal premiată la Gala ”România ești TU”, pentru atragerea de fonduri***

Pe 15 martie a.c., la Palatul Parlamentului a avut loc Gala ”România ești TU”, ediția ”Îngeri pentru România”, ocazie cu care Primăria Caracal a fost premiată pentru atragerea de fonduri și desfășurarea de investiții, proiecte sociale și culturale cu impact pentru comunitate.

Prezentă la acest eveniment a fost și Marina Samiee, viceprimarul Caracalului a fost cea care a ridicat importantul premiu, afirmând că: ”Este o mândrie să putem fi aici și să arătăm tuturor că noi, toți cei din Caracal, reprezentăm o comunitate mândră de istoria sa, binecuvântată cu o moștenire culturală demnă de invidiat, aș spune eu.

Și cum este zicala, „până nu vezi, să nu crezi”, vă lansez tututor provocarea să veniți la Caracal, să ne descoperiți la fața locului, cu bogățiile și frumusețile pe care orașul nostru le oferă.

De mai bine de doi ani, administrația împreună cu cetățenii am pus pariu cu noi înșine că vom face din Caracal un pol cultural regional.

Am început cu proiecte pentru creșterea confortului cetățenilor și reabilitarea obiectivelor de interes turistic, pentru iubitorii de frumos, de istorie, tradiții și cultură!

Așa este Caracalul, al doilea municipiu ca mărime din județul Olt, cu sute de ani de atestare documentară, fostă reședință de județ.

Acest premiu este o dovadă a recunoașterii valorilor comunității noastre, este un premiu pe care noi, administrația, îl dedicăm caracalenilor cărora le transmitem un singur gând: Mândri că suntem caracaleni!”.

Georgiana Leulescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s