Olt. Săbători câmpenești în cinci localități oltene, întreținute de interpreți celebri  

Olt. Săbători câmpenești în cinci localități oltene, întreținute de interpreți celebri  

 Localitățile Grădinile, Dobrosloveni, Voineasa, Osica de Sus și Ipotești vor petrece alături de interpreți îndrăgiți, cu ocazia sărbătorii anuale desfășurate în această perioadă.

Astfel că, joi 13 iunie, începând cu orele 16.00, în comuna Grădinile se va desfășura un spectacol extrordinar organizat de autoritățile locale, la care au fost invitați interpreții Ansamblului Profesionist ,,Doina Oltului” din Slatina, printre care amintim pe Gabriel Zăvoianu, Dorina Mete, Sorina Dinu, Neta Soare, Ion Crețeanu, Cătălin Bărbulescu, Florica Chica, Daniel Roșoga, Marinela Dobrițoiu, Mădălina Deaconu, etc, acompaniați de orchestra conducă de dirijorul Cristian Dumitru.  De asemnea, tot cu această ocazie vor urca pe scenă și dansatorii ansamblui care vor antrena și mai mult participanții la această sărbătoare.

Zilei Localității, va fi marcată și la Dobrosloveni, însă sâmbătă pe 15 iunie, cu Festivalul de Folclor ,,Plai de Romanați”, eveniment ce va debuta la orele 16.00.

 La acest această sărbătoare, autoritățile locale au invitat nume cunoscute ale muzicii populare românești precum Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu, Florin Grigore, Marian Medregoniu, Mady de la Slatina, Viorel Zidaru, Adi Răduț, Loredana Falcue, precum și formația Adi și Viorel de la Balș.  
Sărbătoarea se va desfășura începând cu orele debuta la orele 16.00, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Săptămâna următoare, în prima zi de Rusalii, pe 22 iunie va fi Ziua comunei Voineasa, organizată de primarul Liviu Anuța și Consiliul Local. Sărbătoarea va  începe tot la ora 16:00 și se va desfășura pe stadionul din localitate, iar pe scena amenajată special vor urca Olguța Berbec și Remus Novac, Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu, Florin Grigore, Roberta Crintea, Mady de la Slatina,Viorel Zidaru, Adi Răduț, Loredana Falcue și Aza.

 Spectacolul oferit de către autotități locuitorilor din Voineasa va fi prezentat de  Lili Bălăceanu și se va încheia tot cu un foc de artificii.

Următoarea sărbătoare din această lună se va desfășura, pe 22   în comuna Osica de Sus, pe stadionul din localitate începând tot cu orele 16.00.

 Primarul reales, Cezar Filip a invitat, de asemenea nume cunoscute ale muzicii populare precum Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu, Roberta Crintea, Florin Grigore, Marian Medregoniu, Mady de la Slatina, Orchestra „Adi și Viorel de la Balș”, Loredana Falcue, Viorel Zidaru, Adi Răduț, Olguța Berbec și Remus Novac,Aza, Ruby, Lino Golden, Reyna Vox și Mariana Gugu.

 Locuitorii din Comuna Ipotești, vor petrecede Ziua Localității, începând cu orele 16. 00, alături de Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu, Roberta Crintea, Florin Grigore, Marian Medregoniu, Mady de la Slatina, Orchestra „Adi și Viorel de la Balș” – Loredana Falcue, Viorel Zidaru, Mariana Gugu, etc.

Seara se va încheia, la fel ca și în celelalte localități cu un superb foc de artificii.

Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu