Olt. AJOFM Olt organizează cinci programe de formare profesională începând cu luna mai

***Olt. AJOFM Olt organizează cinci programe de formare profesională începând cu luna mai***

Nu mai puțin de cinci programe profesională vor fi organizat e de AJOFM Olt, începând cu luna mai pentru 70 de persoan aflate în căutarea unui loc de muncă.

Astfel că, principalele meserii\ocupaţii, în funcţie de numărul de participanţi, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri sunt electrician de întreţinere şi reparaţii – 14 persoane, competenţe de comunicare în limba română – 14 persoane, inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă – 14 persoane, femeie de serviciu – 14 persoane precum și competenţe de bază de matematică, ştiinţe şi tehnologie – 14 persoane.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Directorul AJOFM Olt, Constantin Câtu precizeză, pentru cei interesați că pot obține detalii, fie la  Compartimentul de Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, din str. Dinu Lipatti, nr.28, fie la telefon 0249/413099.

 Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu