Olt. Peste 200 de elevi din Osica de Sus în vizită la Parlamentul României

***Olt. Peste 200 de elevi din Osica de Sus în vizită la Parlamentul României***

Deputatul Gigel Știrbu, președintele PNL Olt a invitat la Parlamentul României peste 200  de elevi de la Liceul Teoretic ,,Ion Gh. Roșca” din comuna Osica de Sus pentru a-i familiariza cu cea mai mare instițuție politică a țării, acolo unde se iau cele mai importante decizii în domeniul legislative.

,,Astazi am avut o bucurie deosebită să găzduiesc la Parlament peste 200 de elevi de la Liceul Teoretic “Ion Gh. Roșca” din Osica de Sus, județul Olt.

Acești tineri au avut oportunitatea să viziteze Palatul Parlamentului. Ei au fost încântați să participe și să-și arate interesul față de activitatea parlamentară.

Au venit cu întrebări ingenioase și curiozități, exprimându-și dorința de a înțelege mai bine procesul de luare a deciziilor în România.

Acești copii sunt viitorul țării noastre, de aceea este crucial să investim în educația și pregătirea lor adecvată. Le sunt recunoscător pentru prezența lor aici și sper că vizita lor a fost o experiență plăcută și memorabilă.” A ținut să precizeze parlamentarul liberal, Gigel Știrbu .

Georgiana Sebeș

Lasă un comentariu