Olt. Sute de persoane în căutarea unui job la Bursa Locurilor de Muncă din Slatina

***Olt. Sute de persoane în căutarea unui job la Bursa Locurilor de Muncă din Slatina***

Astăzi, 17 mai la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina, dar și la Caracal a avut loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de către AJOFM Olt. Așadar, la Slatina, încă de la primele ore ale dimineții, pe platforma din fața Casei de Cultură a Sindicatelor se aflau sute de persoane care așteptau deschiderea evenimentului, ulterior venind și altele.

La acest eveniment au participat 51 de angajatori, care au oferit nu mai puțin de 771 locuri de muncă din diverse domenii de activitate. Potrivit directorului AJOFM Olt, Constantin Câtu: ,,Cele mai multe locuri de muncă oferite de angajatori au fost cele de prestări servicii, însă o gamă diversificată vine din partea societăților aflate pe platforma industrială din Slatina. De asemenea, avem și locuri de muncă pentru străinătate, prin rețeaua EURES. Tot cu acest prilej, am organizat un atelier de lucru pentru elevii care vor absolvi în acest an studiile liceeale, pentru a fi informați ce ar trebui să facă în cazul în care își caută un loc de muncă.”

Din cele 810 persoane participante, care au venit până la sfârșitul programului, 402 au fost selectate pentru interviu sau proba de lucru, a anunțat Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt.

Printre joburile puse la dispoziție s-au numărat cele de inginer, specialist în domeniul calității, electrician, gestionar depozit, mecanic auto, operator mașini, operator introducere date, casier, lucrător comercial, confecționer, ambalator manual și muncitori necalificați.

Mai multe amănunte la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro

. Redactor/ Reporter Georgiana Sebeș op. imagine, editare și montaj TV ing. Grigore Sebeș

Lasă un comentariu