Olt. Ionuț și Doinița Dolănescu, printre invitații la Ziua Comunei Crâmpoia

***Olt. Ionuț și Doinița Dolănescu, printre invitații la Ziua Comunei Crâmpoia***

Mii de locuitori din comuna Crâmpoia dar și din localitățile vecine au participat la cea mai frumoasă sărbătoare dedicată Sfinților Constantin și Elena, eveniment inițiat în 2012 de către primarul Ionel Mirea.
Programul artistic a început la orele 17.00, pe scena amenajată pe stadionul din localitate cu membrii Ansamblurilor Folclorice de la Nicolae Titulescu, Șerbănești dar și din Crâmpoia, ansamblu înființat anul acesta și coordonat de instructorul Marian Stănescu.
În acest an, crâmpoienii și de invitații lor au petrecut împreună pe muzica antrenantă a interpreților îndrăgiți, până seara târziu.

,,Bambu Concert”, organizatorul evenimentului a adus pe scena din localitate pe Cristina Dumitru, Florin Grigore, Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu, Roberta Crintea, Doinița și Ionuț Dolănescu, Marian Medregoniu, Mady de la Slatina, etc.


Alături de primarul Ionel Mirea și locuitorii din comuna Crâmpoia, la această zi importantă pentru comunitatea locală au fost oficialitățile județene, precum Marius Oprescu, președintele CJ Olt, vicepreședinții Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, senatorii PSD Olt Siminica Mirea și Liviu Voiculescu, deputații Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu- ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu şi Emil Albotă, Constantin Câtu, directorul AJOFM Olt, șefi ai deconcentratelor din județ, precum și primarii localităților învecinate, respectiv Florin Tiutiu, de la Nicolae Titulescu, Mugurel Breoi de la Șerbănești, Manuel Enăcheoaia de la Potcoava, etc.

În discursul său, Marius Oprescu a ținut să aprecieze investițiile făcute de primarul Ionel Mirea în localitate, cu precizarea că va fi în continuare alături de edilul din Crâmpoia pentru dezvoltarea comunității locale.

Tot cu prilejul sărbătorii comunei Crâmpoia, ing. Ioan Ciolcan, fost primar și viceprimar al localităii a fost declarat, de către autorităților locale ,,Cetățean de Onoare” pentru întreaga activitate desfășurată de-a lungul carierei sale, pentru dezvoltarea localității. Distincția și Diploma i-a fost acordată de primarul Ionel Mirea, gest care a produs un moment emoționant aplaudat la scenă deschisă de către toți participanții, dar mai ales de locuitorii din Crâmpoia prezenți la acest eveniment.
După aceea, a urmat festivitatea de premiere a șapte cupluri care sărbătoresc în acest an ,,Nunta de Aur!”, pe care primarul comunei Crâmpoia, Ionel Mirea nu i-a uitat și cărora l câte o diplomă aniversară, o sticlă de șampanie, un buchet de flori și un premiu în bani.
Fericitele cupluri aniversate sunt: Toma Ion și Maria, Savu Gheorghe și Nicula, Scarlat Anghel și Ioana, Vîlcică Marin și Niculina, Bătrânu Radu și Niculina, Belu Vasile și Maria, Cocoșatu Ion și Marioara, Măldăruș Teodor și Florica.

Sărbătoarea comunei Crâmpoia, organizată de ziua Sf. Constantin și Elena s-a încheiat seara, târziu cu un superb foc de artificii.
Mai multe amănunte, în exclusivitate la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro, cu începere de luni 22, mai a.c.
Redactor Georgiana Leulescu, op. iagine ing. Grigore Sebeș, editare și montaj TV Georgiana Sebeș.

Lasă un comentariu