Olt. Prinși în flagrant cu peste 1, 5 kg de droguri!

OT droguri-Inscriptionat Doi bărbați, unul de 42 ani și altul minor , de 17 ani, au fost prinși ieri în flagrant  de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., în timp ce ridicau un colet care conținea o imprimantă înfășurată în folie de protecție.  

Oamenii legii au descoperit în interiorul acesteia două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 g.

Cele două persoane au fost conduse pentru audieri, la sediul sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentruOT droguri-Inscrptionat 24 de ore, faţă de bărbatul de 42 de ani.

Potrivit comunicatului de presă emis de IOJ Olt, în cursul zilei de astăzi, cel în cauză va fi prezentat Tribunalul Olt, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc.

 Georgiana Raicu

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s