Olt. Cabinet stomatologic la Cungrea după aproape 40 de ani!

inaugurare cab. stomatoReușită incredibilă a tânărului primar liberal de la Cungrea, Liviu Voiculescu, care a găsit soluția de a reînființa un cabinet stomatologic în localitate, după aproape 40 de ani. La începutul anilor 1970, în perioada comunismului, grație conducerii Schelei Petroliere de la Otești, comuna Cungrea a fost înființat, pentru prima dată, un cabinet stomatologic cu medicul Constantin Oreviceanu.

Potrivit edilului localității ideea i-a aparținut medicului stomatolog Sabina Nistor, fiică a Dr. stomatolog Cungreasatului Spătaru.

La eveniment au mai participat alături de autoritățile locale, dr. stomatolog Alexandru Popistaș, vicepreședintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România, dr. de familie Leliana Marinescu, precum și numeroși localnici, încântați de noua realizare a primarului  Liviu Voiculescu.

După ce au fost tăiată panglica inaugurală, preotul Ștefan Bujgoi a oficiat o slujbă de sfințirea a cabinetului medical stomatologic.

popa bujgoi la cab stomatoÎntr-un scurt interviu pentru VGtv Regional, dr. stomatolog Sabina Nistor ne-a declarat că s-a reîntors în comuna natală pentru a fi de ajutor consătenilor săi, în felul acesta împlinind-și o promisiune mai veche făcută bunicii ei.

De asemenea, primarul Liviu Voiculescu, s-a arătat bucuros de alegerea făcută a tinerei medic stomatolog și i-a promis că o va sprijini cu tot ce este necesar pentru buna desfășurare a actului medical.

 ,,Pentru că sănătatea cungrenilor este prioritară, astăzi în incinta dispensarului

din Cungrea am inaugurat un cabinet stomatologic modern. Îi mulțumesc d-rei doctor Sabina Nistor, fiică a satului Spătaru, pentru această inițiativă pe care am îmbrățișat-o cu drag și care astăzi a devenit realitate. Prin bunăvoința dumneaei, toți elevii grădiniței și celor două școli din Cungrea vor beneficia de 2 ori pe an de consultații gratuite.” ne-a declarat primarul printre altele.

Dealtfel, primarul comunei Cungrea, Liviu Voiculescu, este cunoscut ca un foarte bun inteprinzător, chiar înainte de a-i da girul în fruntea comunei. Realizările sale sunt multe, vizibile și foarte importante, motiv pentru care cungrenii se bucură că la-au ales în 2016.

În momentul de față primarul a reușit să aducă banii necesari pentru a dala șanțurile și primarul si echipa medicalăa construi podețe în cinci din cele șapte sate ale comunei.

,,Pentru că acest relief pitoresc al comunei în perioadele ploioase ne dă bătăi de cap, în urmă cu câteva zile am demarat betonarea șanțurilor și amenajarea a peste 500 podețe acces în gospodării în satele Oteștii de Sus, Cepești, Oteștii de Jos, Cungrea și Ibănesți.
Investiția a cărei valoare este de aprox. 100 miliarde lei vechi va duce la creșterea nivelului de confort în comuna noastră și la evitarea problemelor cauzate de scurgerea apelor pluviale.

Dalare santuri CungreaUrmare a sesizărilor locuitorilor satului Spătaru legate de lipsa semnalului de telefonie mobilă, în data de 23.05.2019 am eliberat Autorizația de construire pentru amplasarea unui releu al unui operator mobil, astfel că în curând și această problemă va fi rezolvată.” a ținut să precizeze primarul localității Cungrea, Liviu Voiculescu, pentru VGtv Regional.

Mai multe amănunte la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro

Redactor Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu