PNTCD Dolj: Scrisoare deschisă către Aurelian Pavelescu

Av. Aurelian Pavelescu

Domnule Pavelescu,
 Exista o logică a aberației, care instalata in noi, orbește orice judecata. Aceasta logica condamnabila desigur, si te tine in continua alerta, întrucât dușmanii mișună peste tot. O explicație care ar putea să limpezească comportamentul dumneavoastră, cel care dețineți funcția de președinte încă de la preluarea partidului, ar fi această trista realitate.

Aceasta viziune absentă explică și preocuparea vizibila de destructurare a partidului acum când este atâta nevoie de acțiune constructiva. Membrii fideli ai doctrinei creștin-democrate privesc aceasta atitudine unilaterala ca pe un fel de tumoare ce trebuie extirpata înainte de a fi prea târziu.

Ing. Gheorghe Duduială

 Domnule Pavelescu, daca ar fi fost permisa libertatea de exprimare in partid, rubrica faptelor condamnabile ar fi fost un pomelnic interminabil de acuzații pentru care azi nu ai mai fi existat în partid. Aroganta si puterea de care te legi cu lanțuri arată proveniența originii personale, comuna cu “Omul nou” de tip bolșevic, format prin recrutarea indivizilor fără identitate socială, intelectuală și morală, în sensul de “oameni fără căpătâi”. Excesul dumneata de zel, se conjuga exact ca la “omul nou”, cu cinismul și iresponsabilitatea.

 Prin atitudine dușmănoasă, răscolită de toate vânturile politice și îmboldită de resentimente, dorești moartea absoluta a PNTCD, dar te previn că în final nu vei reprezenta decât o generație irosită și atât!

Gheorghe Duduiala

1 comentariu

  1. Bravo pt comentariu- exprima fidel realitatea interna din PNȚCD _ sper sa vine si schimbările in partid!! E mare nevoie de Pnt – curat si primenit de lichele- in piata politica de azi

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s