Olt. Daniel Tudor, un primar determinat și implicat pentru Scornicești

Olt. Daniel Tudor, un primar determinat și implicat pentru Scornicești

Orașul Scornicești se poate numi de acum norocos de vreme ce la cârma sa se va afla, pentru următorii patru ani, liberalul Daniel Tudor. Cu o experiență în administrația publică locală ca fost viceprimar, actualul primar este bine ancorat în realitatea administrativă, fiind unul dintre cei mai buni și prolifici viceprimari din orașele Oltului.

În peste 90% din cazuri, viceprimarii sunt ,, invizibili” pentru locuitori, însă Daniel Tudor a fost în prim- plan încă de la începutul mandatului de viceprimar. A demonstrat în cei patru ani că poate să schimbe fața localității, chiar dacă uneori i-a fost greu sau a avut împotriva sa chiar pe cei cu care plecase la drumul greu al administrației locale.

Scorniceștenii l-au ales în proporție covârșitoare, fiind conștienți de puterea sa de muncă dar mai ales de implicarea sa pe care a demonstrat-o ca viceprimar. Știu că este un om al echilibrului, un om cu care se poate discuta pe orice temă și a cărei ușa va fi deschisă pentru toți cei care îi vor cere sprijinul.

În interviul acordat VGtv Regional, Daniel Tudor ne-a precizat că în această campanie electorală bătălia s-a axat mai mult pe atacuri la persoană, ceea ce el a evitat fiind un om cu principii morale deosebite. ,, Am fost provocat și jignit, nu numai eu dar și echipa mea, însă le-am tratat cu indiferență. Nu am vrut să ne distragă atenția de la ceea ce aveam de făcut. Erau doar minciuni fără niciun fundament”.

Daniel Tudor a precizat că va termina toate proiectele începute în mandatul de viceprimar și, de asemenea, va dezvolta altele noi. În atenția sa se află sportul și cultura, astfel că pe agenda sa de lucru se află reabilitarea Căminului Cultural cu toate dotările necesare, precum și modernizarea terenului de fotbal de lângă celebrul Stadion din Scornicești. În acest sens își dorește să înființeze p echipă de fotbal și să găsească un antrenor determinat care să pregătească tinerii sportivi pentru a ajunge chiar în Liga I, așa cum a fost pe vremuri FC Scornicești, o echipă care a dat mari nume fotbalului românesc.

De asemenea, Daniel Tudor își mai dorește, după ce va pune la punct infrastructura, ca orașul Scornicești să devină unul turistic, profitând de ocazia că aici s-a născut Nicolae Ceaușescu, președintele României comuniste. Deja și-a construit niște proiecte pe care le va discuta cu specialiști în domeniu și, pe care le va dezvălui la momentul potrivit.

Mai multe amănunte într-un interviu pentru VGtv Regional, http://www.vgtvregional.ro

Redactor Georgiana Leulescu, reporter Georgia Sebeș, op. imag, editare și motaj, ing. Grigore Sebeș.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s