Olt. Senatorul Siminica Mirea critică constructorul Drumului Expres!

Drumul Expres Craiova- Slatina Pitești, așteptat de toată lumea și promovat cu surle și trâmbițe de toți politicienii aflați la guvernare în ultimul an, a început să prindă contur, însă constructorul a stricat foarte rău anumite porțiuni de drum, fapt care determină conducătorii auto care le străbat să stea cu nervii întinși la maxim și cu mașinile tot mai des la service.

Nemulțumită de sectorul de drum la ieșire din Slatina către comuna Brebeni dar și Slătioara Piatra Olt, senatorul de Olt Siminica Mirea, a luat atitudine și s-a adresat în cursul zilei de astăzi, ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, pentru a lua măsuri în acest sens, mai ales că în această perioadă, constructorul a suspendat lucrările.

,,Astăzi, am adresat o întrebare domnului Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, referitoare la problemele apărute pe DJ546 (Tronson Slatina-Brebeni) și DJ677 (Tronson Slătioara-Piatra Olt), cauzate de șantierul Drumului Expres – Tronsonul 2, Slatina-Balș. Lucrările la Drumul Expres – Tronsonul 2 Slatina-Balș, aflate în derulare, produc reale inconveniente de desfășurare a traficului în anumite zone de intersecție, cu rețele rutiere existente. Semnalez ministrului problemele întâlnite la variantele de serviciu instituite pe două drumuri județene, în proximitatea localităților Slatina și Piatra-Olt, cu legătură dinspre Slătioara și Brebeni. Variantele de serviciu sunt aproape impracticabile, semnalizate precar de executantul Drumului Expres. Se impune, urgent, o intervenție prin formarea unui covor asfaltic în zonă, pentru a crea siguranță și o calitate a infrastructurii pe variantele de serviciu, pe toată durata șantierului în zonele respective.

Întrebarea mea vreau, ca pe lângă un răspuns în scris, să aibă efecte urgente. Siguranţa participanţilor la trafic este esenţială.”, a precizat parlamentarul oltean.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s