Mehedinți. Noul prefect Alin Isuf a fost numit oficial

Mehedinți. Noul prefect Alin Isuf a a fost numit oficial

Astăzi, în jurul orei 13.00, s-a desfășurat, la Prefectura Mehedinți, ceremonia de învestire oficială a noului prefect, Alin Isuf, după ce, în urma noii alianțe PNL-PSD, acest post a revenit social-democraților.

Alin Isuf, noul subprefect de Mehedinți

În cadrul ședinței de Guvern care a avut loc ieri după-amiază, a fost adoptată Hotărârea prin care Alin Isuf a fost numit în funcția de prefect al județului Mehedinți. Hotărârea a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Printre cei prezenți la numirea oficială a lui Alin Isuf, noul prefect de Mehedinți s-au aflat senatorul PSD Liviu Mazilu, deputatul Alin Chirilă, președintele CJ Aladin Georgescu, primarul Dr. Tr Severin Marius Screciu, etc.

,,Mult succes, Alin Isuf și am încredere că vei îndeplini cu bine misiunea extrem de importantă de aplicare a politicii Guvernului în Mehedinți!Prioritățile noastre, ca autorități locale și județene, sunt dezvoltarea județului și crearea condițiilor pentru siguranța și un trai mai bun pentru locuitori!”, a transmis președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu.

De asemenea, deputatul Alin Chirilă a ținut să precizeze că: ,,Prefectul Isuf, a depus jurământul de învestitură în prezența on-line a reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne.” Tot el a mai menționat că fostul prefect, liberalul Cristinel Pavel a fost numit pe postul de subprefect.

Alin-Constantin Isuf a ocupat până acum funcția de director executiv în cadrul Consiliului Județean Mehedinți și, conform declarației de avere este membru în Consiliul de Administrație al DGASPC, Biblioteca Județeană și CAS Mehedinți de unde câștigă 850 lei lunar.

Tot astăzi au mai fost ceremonii de învestire a prefecților din județelor Dâmbovița, Giurgiu, Mehedinți, Neamț, Timiș și Tulcea și a subprefecților din județele Arad, Dâmbovița, Hunedoara, Sălaj, Suceava, Teleorman și Vaslui.

Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu