Mehedinți. S-a finalizat asfaltarea drumului dintre Vlădaia și Ștircovița

***Mehedinți. S-a finalizat asfaltarea drumului dintre Vlădaia și Ștircovița***
Săptămâna trecută, Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, a semnat recepția lucrărilor de modernizare realizate de Consiliul Județean Mehedinți pe DJ 563 A, între localitățile Vlădaia (int. DC 94) și Ștircovița (ieșirea din sat).
Georgescu a declarat că “Este o investiție despre care locuitorii din Vlădaia nu mai aveau speranțe că se va realiza, dar așa cum le-am promis, în cursul anului trecut au început lucrările, iar acum s-a realizat recepția la finalizarea lor.


Acesta a mai precizat că, pe lângă asfaltarea drumului pe o distanță de 3.142 km, s-au realizat rigolele betonate, peste 100 accese la proprietăți, 9 podețe transversale, 24 legături cu drumurile laterale, s-au realizat marcajele rutiere și s-au montat indicatoarele.


,,Mă bucur că locuitorii au acum un drum la standarde ridicate, iar pe această cale, îi anunț că am introdus pe lista de investiții de anul acesta, expertizarea și documentația tehnică în vederea continuării lucrărilor de modernizare pe tronsonul de la Ștircovița până în Drincea.
Este vorba despre o porțiune de aproape 6 kilometri pentru care ne propunem să identificăm surse de finanțare din fonduri europene în vederea modernizării astfel încât, oamenii să circule către Drobeta Turnu Severin pe un drum complet modernizat.
” a mai adăugat șeful administrativului mehedințean, Aladin Georgescu
Georgiana Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s