Arges. Noul subprefect, Ciprian Neculaescu a depus jurământul

***Arges. Noul subprefect, Ciprian Neculaescu a depus jurământul***
Ciprian Neculăescu a depus marți 24 februarie, a.c., jurământul în calitate de subprefect al județului Argeș.
La acest evenimet au fost prezenți prefectul Radu Perianu, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, și subprefectul Bogdan Minciunescu.


Ion Mânzână președintele CJ Argeș, a ținut să îi urze mult succes, noului subprefec, Ciprian Nicolaescu despre care a spus că ,,Este al doilea câmpulungean propus de PSD Arges pentru funcția de subprefect de Argeș, după Gheorghe Marin.
Am intrat într-o zonă de normalitate. Așa cum s-a negociat în cadrul coaliției, PSD are doi subprefecți în Argeș. Echipa este formată. Îi urăm succes domnului Neculăescu. Avem nevoie de un sprijin real pentru tot judeţul Argeş, pentru tot ceea ce înseamnă viitorul acestui judeţ. Le urăm succes și să fie într-un ceas bun!”

La rândul său, Ciprian Nicolaescu, a mulțumit tutror celor prezenți, penstru susținere: “Este o onoare pentru mine, dar și o mare responsabilitate. Mulțumesc pentru încrederea acordată, nu voi dezamăgi! Vom face echipă bună pentru cetățenii județului Argeș!”, a spus noul subprefect de Argeș.
Georgiana Leulescu.

Lasă un comentariu