Vâlcea. Podgoria Drăgași de pe malul drept al Oltului, o veritabilă zonă turistică

***Vâlcea. Podgoria Drăgași de pe malul drept al Oltului, o veritabilă zonă turistică***

Cu o coamă de deal delicat mângâiată de razele generoase ale soarelui și îmbogățită de adierea blândă a stelelor nocturne, Domeniul Drăgași reprezinta o sursă vitală de energie, plină de bine și frumusețe.

Amplasat în inima viei de pe malul râului Olt, Domeniul Drăgași reprezintă o destinație de excepție, dedicată celor care caută să (re)descopere forța creatoare printr-o conexiune autentică cu natura – o bucurie simplă de a exista. Creat cu grijă de mâna naturii și desăvârșit de profesioniști dedicați, domeniul se angajează să ofere oaspeților săi libertate, siguranță și confort deplin.

Gama diversificată de pachete de cazare se adresează tuturor – grupurilor în căutare de explorare, cuplurilor în căutare de romantism, familiilor în căutare de aventură și călătorilor solitari în căutare de relaxare și reflectare. Cu o capacitate maximă de 18 persoane, unitatea principală, Casa Pelerinului, dispune de 5 camere duble cu băi proprii, living și terasă comuna, în timp ce cele 2 camere duble separate asigură intimitatea necesară celor care caută o experiență mai personalizată.

Restaurantul domeniului , locul de întâlnire al aromelor locale și al talentului bucatarilor, vă așteaptă cu preparate alese și gatite cu grijă , utilizând ingrediente proaspete de la producătorii locali pentru a vă oferi o experiență gastronomică de neuitat.

Domeniul Drăgași detine șapte hectare de struguri din soiurile Cabernet Franc, Merlot, Pinot Gris și Sauvignon Blanc, faurind vinuri cu personalitate, grupate în două colecții distincte si seducatoare ARHON și PELERIN.

Crama Drăgași, vă deschide porțile în acest colț magic al vinului, invitatându-vă să savurați cu plăcere vinuri nobile din colecțiile PELERIN și ARHON, recunoscute și premiate la cele mai prestigioase festivaluri de profil.

Experimentați rafinamentul și autenticitatea la Domeniul Drăgași – o oază de eleganță și bucurie, unde natura se împletește cu arta si unde vinurile vă vor purta în călătorii memorabile prin gust și arome distincte.

Reper turistic in cadrul proiectului:” DRAGASANI REGIUNE TURISTICA DE INTERES NATIONAL”

 Ing. Costinel Stoica

Lasă un comentariu