Vâlcea. Organizația PNL și-a confirmat candidații la primăriile din Drăgășani și Perișani


***Vâlcea. Organizația PNL și-a confirmat candidații la primăriile din Drăgășani și Perișani***

 Deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea a transmis că în organizațiile locale din municipiul Drăgășani și localitatea Perișani au fost stabiliți candidații la primării.

 Astfel că pentru prtimăria Drăgășani candidatul liberal a fost stabilit a fi Ing. Costinel Stoica, iar pentru Perișani va fi susținut Sorinel Leonte. 

După discuții clarificatoare, s-a procedat la votul pentru desemnarea candidatului la funcția de primar. În cadrul întâlnirii, s-a subliniat necesitatea identificării blocajelor actuale din administrația publică locală, care au generat nemulțumire în rândul cetățenilor. S-a luat hotărârea ca, în cel mai scurt timp, să fie clasificate, prioritizate și elaborate perspectivele de soluționare, având ca obiectiv rezolvarea durabilă și eficientă a acestor probleme

 Cu acest prilej, Cristian Buican, a  anunțat că: ,,Vineri 23 februarie, 2024, Biroul Politic Local interimar al PNL Drăgășani a votat în unanimitate candidatul partidului nostru pentru funcția de primar al Municipiului Drăgășani. Decizia a fost luată în urma analizei rezultatelor unui sondaj de opinie efectuat zilele trecute în municipiul Dragășani, sondaj care arată ca cetățenii doresc ca dl. Inginer Costinel Stoica să fie primarul localității.

Felicitari, domnule Stoica și vă asigur de tot sprijinul meu și al Partidului Național Liberal în demersul dumneavoastra de a pune Municipiul Drăgășani în randul orașelor cu adevărat europene.” A precizat Buican.

De asemenea, Buican a spus despre Sorinel Leonte, cel care va candida la funcția de primar la Perișani: Asa cum am anuntat, PNL Valcea face sondaje de opinie in vederea desemnarii candidatilor pentru funcția de primar. Am primit rezultatul sondajului din comuna Perisani. Se constată ca fostul primar, Sandu Ion a pierdut sprijinul populației!

Actualul viceprimar, cu atribuții de primar, dl. Sorinel Leonte, se bucura de sprijinul unei mari parti din populatia localitatii datorita modestiei sale , a modului in care a inteles sa se puna la dispozitia cetatenilor si a eforturilor sale de a imbunatati viata oamenilor!!!

Felicitari Sorinel Leonte!

 Georgiana Sebeș

Lasă un comentariu