Mehedinți. A început  curățenia de primăvară în Drobeta Turnu Severin

*** Mehedinți. A început  curățenia de primăvară în Drobeta Turnu Severin***

 În fiecare an la început de primăvară, autoritățile locale din Drobeta Turnu Severin desfășoară o apmplă activitate de curățenie, mai ales în zonele cu  spații verzi și parcuri.

Astfel că, astăzi 13 martie, angajații primăriei, împreună cu reprezentanții societății care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi au format echipe mixte și acționează în tot orașul.  

Potrivit aurorităților, ca de fiecare data, la aceste acțiuni au participat și deținuții din Penitenciarul Drobeta. 

 Cu acest prilej, Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a ținut să arate că: ,,Sunt lucrări complexe, nu numai de igienizare și toaletare, intrăm în locurile de joacă, lucrăm cu oamenii de la Serviciul de Gopodărie, deținuții din Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, beneficiarii de ajutor social. În același timp, lucrăm în parcurile centrale. Până când ele vor intra în reabilitare, pe fonduri europene, trebuie să ne îngrijim de aspectul și funcționalitatea lor, pentru că oamenii vin des în aceste parcuri și sunt spații mari, care trebuie îngrijite. În același timp, lucrăm și în cartiere, în zona blocurilor.” 

 De asemenea, Cătălin Hornoiu, reprezentantul firmei care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi din Drobeta-Turnu Severin  a precizat că: Având în vedere vremea frumoasă am început lucrările de primăvară. Acționăm cu echipe mixte, lucrăm astfel, deoarece trebuie să acoperim zone foarte mari, din tot orașul. Continuăm lucrările pe parcursul primăverii, o să ajungem în toate cartierele, în zona locurilor de joacă.” Cătălin Hornoiu, reprezentantul firmei care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi din Drobeta-Turnu Severin 

 Autoritățile severinene ,mai arată că aceste lucrări sunt permanente și se vor desfășura, zilnic, astfel încât să cuprindă atât parcurile centrale, cât și pe cele din cartiere, dar și zonele din preajma blocurilor. Pe lângă toaletarea vegetației, se vor înlocui și piesele de mobilier urban din parcuri sau locurile de joacă. În luna aprilie, echipele de muncitori vor interveni pentru curățenie generală și în zona cimitirelor din oraș. 

 Georgiana Sebeș

Lasă un comentariu