Vâlcea. Primarul din Boișoara marchează noi investiții în localitate

***Vâlcea. Primarul din Boișoara marchează noi investiții în localitate***

Dezvoltarea comunei Boișoara este o prioritate pentru primar liberal, Mihai Sandulache.

Considerată una dintre cele mai frumoasă comune din România, cu toate că primarul Sandulache Mihai a atras foarte multe fonduri, Boișoara are probleme însă de interconectare la nivel de transport, mai ales că șoseaua principală care taie localitatea, ”Drumul Loviștei” care nu este încă reabilitată.

Asta așteptăm, acesta ar fi stimulentul care ar aduce investitori în turism la noi în localitate. Drumul trebuie reabilitat de Consiliul Județean, care până acum nu a fost în stare să-l facă și bate pasul pe loc. Depindem foarte mult și de autostradă, ne aflăm la 12 km de șoseaua de mare vitează. Ne dăm seama că o localitate aflată la 2 ore de capitală pe autostradă are alt potențial și alte șanse de dezvoltare”, spune primarul Mihai Sandulache.

Boișoara se aseamănă prin dispunerea celor trei sate, prin aranjamentul frumos al ogrăzilor, al fânețelor, cu orice comuna din Țara Moților. Este așadar comuna cu cel mai izbitor aer transilvănean românesc, o așezare în care s-au încheiat în ultimii ani cele mai multe tranzacții de case și terenuri, raportat la numărul populației.

Potrivit administrație locale, în prezent se lucrează la iluminatul public, ocazei cu care se vor monta 300 de lămpi intligente. De asemenea, au început lucrările la rețelele de apă, canalizare precum și la multe drumuri comunale.

 Investițiile vor continua în această când se vor demara și lucrările la sediul primăriei pentru reabilitare energetică, se vor monta panouri fotovoltaice și pompe de căldură. Iar la școala se va amenaja o sală de festivități modernă. Nu în ultimul rând, la Găujani se va construi un teren de sport multifucțional.

 Georgiana Sebeș

Lasă un comentariu