Olt. Liberalul Emauel Oproiu și-a depus candidatura pentru șefia CJ Olt

Olt. Liberalul Emauel Oproiu și-a depus candidatura pentru șefia CJ Olt

Ionel Emanuel Oproiu, Secretarul general al PNL Olt, şi-a depus candidature astăzi, 28 aprilie a.c., pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.

De asemenea, a fost depusă la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Olt şi lista de candidaţi ai partidului pentru mandatele de consilieri judeţeni.
 După depunerea candidaturii, Oproiu a declarat că avenit vreme schimbării, iar partidul din care face parte vine oameni potriviţi pentru a face din judeţul Olt unul prosper.
Astăzi, alături de colegii mei din filiala Olt a Partidului Naţional Liberal, mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Consider că, după ani de zile de decizii marca PSD, a venit vremea schimbării, momentul când oamenii potriviţi trebuie să ocupe aceste funcţii, oameni care cunosc priorităţile şi disfuncţionalităţile acestui judeţ. Aceşti oameni fac parte din echipa Partidului Naţional Liberal. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, misiunea mea va fi de a schimba modul de conducere a acestui judeţ, pentru că judeţul Olt trebuie să fie un judeţ prosper, un judeţ de care trebuie să ne mândrim. Împreună putem face schimbarea”, a spus Emanuel Oproiu.

De asemenea, preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a declarat că judeţului Olt, acum fruntaş la numărul de asistaţi social, i se oferă, după 34 de ani o nouă şansă iar echipa liberală va schimba judeţul.

„Am ales astăzi, nu întâmplător, această zi de depunere a candidaturii. Astăzi, în marea zi a Floriilor, în marea zi în care Mântuitorul Iisus Hristos a intrat în Ierusalim, noi considerăm că judeţului Olt i se oferă o nouă şansă. După 34 de ani în care judeţul Olt a fost condus de o caracatiţă pesedistă, cred că, în acest an, judeţul Olt are o şansă. După 34 de ani, judeţul Olt a devenit fruntaş, unul dintre judeţele cu cei mai mulţi asistaţi social. Acum 34 de ani, judeţul Olt era unul dintre cele mai industrializate judeţe din România. Dacă a fost nevoie de 34 de ani ca acest judeţ să ajungă o ruină, vă garantez că în această zi oltenii trebuie să înţeleagă că li se oferă o şansă. Această caracatiţă a corupţiei, această caracatiţă a infracţionalităţii instituţionalizate cred că începând de astăzi va dispărea în judeţul Olt”, a ținut să puncteze liderul liberalilor olteni, deputatul Gigel Ştirbu.
 Precizăm că liberalul Emanuel Oproiu este director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe şi candidează pentru prima dată la preşedinţia Consiliului Judeţean Olt.

Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu