Mehedinți. Marius Screciu și-a depus candidatura pentru primăria Severinului

***Mehedinți. Marius Screciu și-a depus oficial candidatura pentru primăria Severinului***

Primarul Municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu a declarat, astăzi, la depunerea candidaturii că își dorește să continue proiectele începute în municipiu și în același timp să pună în practică proiecte noi, adăugând că atragerea de fonduri europene, în acest sens, rămâne principalul său obiectiv. 

Edilul Severinului, Marius Screciu a ținut să spună câteva cuvinte despre proiectele sale începute, dar mai ales despre cele pe care vrea să le inițieze în următoarea perioadă: Avem în lucru proiecte mari, pe fonduri europene și guvernamentale. Extinderea rețelei de gaze, precum și reabilitarea și modernizarea parcurilor centrale, Parcul Aluniș, Cinematograful Porțile de Fier, pentru care urmează să semnăm contractele de finanțare. Totodată continuăm să investim în educație, în modernizarea și dotarea unităților de învățământ, sunt proiecte pe care le-am început și trebuie să le ducem la bun sfârșit.

Candidat pentru cel de-al treile mandat, Marius Screciu a venit la Biroul Electoral împreună cu președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu, senatorul Liviu Mazilu și deputatul Alin Chirilă, alături de echipa de consilieri locali propusă de PSD. 

La rândul lui, Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți a declarat că „În 8 ani Marius Screciu a schimbat complet fața municipiului Drobeta-Turnu Severin și acesta a fost motivul pentru care și-a depus, astăzi candidatura. Să continue proiectele începute și să implementeze altele noi, în beneficiul cetățenilor Municipiului Drobeta-Turnu Severin. Eu m-am bucurat că a luat această decizie și l-am susținut, pentru că sunt convins că cetățenii municipiului nostru au încredere în noi și în echipa pe care o propunem să îi reprezinte în Consiliul Local.”

De asemenea, senatorul Liviu Mazilu a precizat că: „Este un moment important, remarc faptul că Marius Screciu are o echipă tânără, competentă, oameni care au experiență în administrație dar și elanul caracteristic vârstei tinere,” a adăugat senatorul PSD Liviu Mazilu

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea să depună până pe 30 aprilie, la birourile electorale candidaturile pentru alegerile pentru publice locale din 9 iunie.

Georgiana Sebeș

Lasă un comentariu