Olt. Cristian Bondrescu, o nouă viziune pentru dezvoltarea comunei Dobrun

***Olt. Cristian Bondrescu, o nouă viziune pentru dezvoltarea comunei Dobrun***

Om de afaceri în domeniul agricol, Cristian Bondrescu, în vârstă de 50 ani este noul candidat PSD la primăria Dobrun din județul Olt, localitate coordonată și dezvoltată la cele mai înalte standarde, de peste 30 de ani de către tatăl său, Aurel Bondrescu.


Locuitorii din Dobrun beneficiază de toate condițiile necesare unui trai de nivel european, pentru că, primarul Aurel Bondrescu și echipa pe care o conduce să fie niște specialiști redutabili, care au reușit să modernizeze localitatea, implicându-se direct.
Astfel că, aici există alimentare cu apă și canalizare în toate satele componente, școli și grădinițe reabilitate și utilate complet, săli de sport noi și moderne, drumuri asfaltate, etc., însă autoritățile locale nu se limitează doar la aceste investiții, ci își doresc să investească în oameni, în viitorul tinerilor pentru ca aceștia să rămână în sat și să își desfășoare diferite activități private.


Într-un interviu pentru VGtv Regional, Cristian Bondrescu ne-a vorbit despre familia sa, despre cei doi băieți, despre afacerea sa în domeniul agricol, despre implicarea sa în dezvoltarea rurală.
Cristian Bondrescu a terminat Facultatea de Administrație Publică și, chiar dacă nu a profesat în acest domeniu a avut cel mai bun profesor în casă: pe tatăl său!
,, În societatea agricolă pe care o conduc, lucrez peste 100 de ha, unde am cultivat porumb, grâu și floarea- soarelui.Am obținut recolte foarte bune pentru că am implementat un sistem de irigații foarte dezvoltat. Sper ca unul din fii mei, să se întoarcă în sat și să ducă mai departe această afacere pe care eu, în urmă cu foarte mulți ani am dezvoltat-o în comuna mea natală. ”, ne-a declarat Cristian Bondrescu.


Acesta ne-a mai spus că va face tot ce îi stă în putință pentru a atrage atât investitorii care să creeze locuri de muncă, dar și tinerii care își doresc să formeze aici, o familie unde copii au o școală modernă sau locuri de joacă pentru a-și petrece timpul liber.
Un proiect important, pe care Aurel Bondrescu îl apreciază foarte mult, este unul privat care se referă la montarea unor panouri fotovoltaice ce vor fi montate pe un teren care aparține administrației locale și în acest sens, deja a avansat discuțiile cu un agent economic care va furniza energie electrică pentru toate instituțiile publice locale.
,, Vom monta panouri fotovoltaice pe toate clădirile instituțiilor publice pentru asigurarea unei părți din consumul propriu de energie electrică, iar acolo unde se produce mai multă energie se va stoca în acumulatori”, a ținut să precizeze Aurel Bondrescu.
Un alt proiect la care edilul din Dobrun lucrează împreună cu alți primari din localitățile vecine la un proiect pentru introducerea gazelor natural, un proiect pe Programul ,,Anghel Saligny” pentru alimentare cu gaze, atât pentru instituții cât și pentru gospodării în parteneriat cu localitățile vecine Bârza, Voineasa și Osica de Jos, liderul parteneriatului fiind Ion Anuța, primarul de la Bârza, un primar care deja a obținut finanțare, într-un proiect depus pentru doar localitatea sa.


Cristian Bondrescu promite să ducă mai departe toate investițiile tatălui său, să investească și mai mult în copii Ansamblului Dobruneanca, dar cel mai mult își dorește ca echipa de fotbal să ajungă în divizia B.
Mai multe amănunte într-un interviu realizat pentru VGtv Regional de Redactor/ reporter Georgiana Leulescu, op. imag. Ing. Grigore Sebeș, editare și montaj TV – Georgia Sebeș, www.vgtvregional.info

Lasă un comentariu